Angle Up

Vöörihmad tikandi ja graveeritud pandlaga

 

Klient: Tuukritööde OÜ. Projektikood: TUU0001.
Projektijuht:
Martin Ojap; kujundaja ja fotograaf: Erlich Lõwi; toimetaja: Madli Kärt Ollisaar.

Mere pinnal ja sügavustes toimub palju, millele maismaa inimene igapäevaselt ei mõtle. Reostuse piiramised, lõikamised, veealused keevitus- ja puhastustööd, laeva sõukruvide poleerimine jpm. Selliseid ülesandeid täidab Tuukritööde OÜ, kellele Walgus kujundas ettevõtte sümboolikaga personaliseeritud vöörihmad.

Valitud sai lihtsa konstruktsiooniga 110 cm pikkune must polüestrist vöö, laiuseks 4 cm.

Tikandi tegemine otse vöörihma materjalile oli heaks asenduseks tikitud embleemile, mis nõudnuks eraldi vöö külge õmblemist. Tikandi alumise rea tähekõrgus on 6 mm.

Tikandi tegemine otse vöörihma materjalile oli heaks asenduseks tikitud embleemile, mis nõudnuks eraldi vöö külge õmblemist. Tikandi alumise rea tähekõrgus on 6 mm.

Vööl olev tikand on kogu mõõduga 78 x 24 mm. Ettevõtte nimi “Tuukritööde OÜ” ning selle all loosung “commercial diving” on tikitud valge niidiga.

Pandlale graveeritud ajaloolise tuukrikiivri logo on mõõdus 30 x 19 mm ning teostatud lamedal metallist pandlal mehaanilise graveeringuna. See jätab sügavama ja teravama jäljendi kui tavapärane lasergraveering.

Tooted anti kliendile üle individuaalselt pakituna valgetes lainepappkarpides.

Tooted anti kliendile üle individuaalselt pakituna valgetes lainepappkarpides.

Tööst valmisid tumedal foonil tootefotod, mille autoriks Erlich Lõwi. “Kasutan nii portreede kui toodete pildistamisel tihti tumedat tausta. Tootepiltide puhul on see võrdlemisi ebatavaline – netipoodides oleme harjunud ikka valge taustaga. Selle sessiooni puhul polnud pikka mõtlemist, tume taust lisab piltidele sügavust, mis on tuukriametiski kindlasti oluline ning tähenduslik märksõna,” kirjutab Erlich oma blogipostituses.

_MG_9682.jpg

Tuukritööde OÜ keskendub merega seonduvatele teenustele. Ettevõte teostab mereajaloolisi ja allvee-arheoloogilisi vrakiuuringuid, veealuseid puurimisi ning ülevaatusi allveerobotiga. Need on vaid mõned nimetatud tegevusalad, sest mereavarustes ja -sügavustes tegevust jagub.

2020 maikuus oli Tuukritööde OÜ abiks Toila lähistel Narva lahel merereostuse piiramisel koos Politsei- ja Piirivalveameti, Mereväe, Keskkonnainspektsiooni ning Veeteede Ametiga. Galerii vaatamiseks ning artikliga tutvumiseks loe siit. Vastavasisulise postituse leiab ka Politsei- ja Piirivalveametilt Facebooki lehelt.

Tuukritööde OÜ teenustega ja nende tehtud tööde galeriiga tutvumiseks külastage tuukrite kodulehte, kus ülevalt alla kerides on sügavusmõõtki kenasti näha. Personaliseeritud vööde või muude meenete soetamiseks võta meiega ühendust info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: reklaamtrükised.

 

Erlich Lõwi

Fotograaf ja kujundusgraafik, kelle sihiks on leida, luua ning jäädvustada kõike, mis mööduvates hetkedes tähelepanu väärib. Sellel teekonnal on abiks foto-, video-, disaini- ja trükikunst.

Lõpetanud Tallinna Polütehnikumi trükitehnoloogia eriala. Fotokunsti portfoolio: www.erlichlowi.com.

Telefon: (+372) 521 2426
E-post: erlich@walgus.ee