Angle Up

Muusiku portree: metsasarvemängija Valdek Põld

 

Modell: Valdek Põld / ERSO
Fotograaf:
Erlich Lõwi / Walgus

Kes Walguse Tallinna kontoris tellimustel järel käinud, on ehk märganud ukse kõrval harkjalal süntesaatorit. Kes siis trükikojas klaverit mängib? See pole juhuslikult, muusikariistadel ja muusikal on Walguses oma otstarve.

Oleme tihedalt seotud muusikamaailmaga: mitmetel kaastöötajatel on muusika-alane haridus ning muusikaga tegeldakse erineval tasemel – tööalaselt, kutseliselt, vabakutseliselt või hobikorras. Kasutame muusikat videoprojektide taustal ning laiemalt eneseväljenduseks. Pakume huvilistele ka muusika algõpetuse kursuseid.

20200809_COS0002_J_v02.jpg

Oma muusikainstrumendi – metsasarvega – sai portreefotodel jäädvustatud Valdek, kes Walguses tegutseb transpordispetsialistina.

Metsasarv (itaalia keeles corno) on vaskpuhkpill. Metsasarve otsene eelkäija oli jahisarv, mille särav kõla sarnanes trompeti omaga. Ajapikku muutus sarve huuliku ja kõlalehtri ehitus ning pilli tämber omandas pehmema värvingu.

A2 formaadis 5 mm paksusel Kapa-Line plaadil. Ühepoolne UV-otsetrükk. Uuri lähemalt: plakatite trükk.

Kõigile fotodele pakume loomulikult lisaks trükiteenuseid. Nii ka selle projekti puhul: fotod said kvaliteetselt trükitud nii KAPA plaadile kui fotopaberile.

Standardses 10 x 15 cm mõõdus prinditud fotod matil fotopaberil. Ühepoolne trükk tindiprinteriga. Uuri lähemalt: Walguse trükiteenused.

Postitus Erlich Lõwi Photography lehel, Instagramis, Facebookis, Art of Portrait Photography Facebooki grupis ning KehaKool.eu lehel. Portreefoto tellimiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Walguse fototeenused.

 

Erlich Lõwi

Fotograaf ja kujundusgraafik, kelle sihiks on leida, luua ning jäädvustada kõike, mis mööduvates hetkedes tähelepanu väärib. Sellel teekonnal on abiks foto-, video-, disaini- ja trükikunst.

Lõpetanud Tallinna Polütehnikumi trükitehnoloogia eriala. Fotokunsti portfoolio: www.erlichlowi.com.

Telefon: (+372) 521 2426
E-post: erlich@walgus.ee