Angle Up

Visit Estonia sihtkohtade seminar (23.05.2019)

 
Visit Levi tutvustus. Foto: Siim Sander Saar / Walgus

Visit Levi tutvustus. Foto: Siim Sander Saar / Walgus

Põnevad sihtkohad on Eesti turismi tuleviku võti. 23. mail 2019 toimus Tallinna vanalinna stiilses hotellis Schlössle Visit Estonia sihtkohtade seminar, kus kus ette kantud loengud Walgus kahe kaameraga videopildis jäädvustas.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse poolt tegi ettekande turismiarenduskeskuse juht Margus Sameli. Turismiarenduskeskuse eesmärgiks on suurendada Eesti kui reisisihi tuntust ning Eesti turismitoodete rahvusvahelist konkurentsivõimet.

Seminari jäädvustamine kahe kaameraga. Foto: Siim Sander Saar / Walgus

Seminari jäädvustamine kahe kaameraga. Foto: Siim Sander Saar / Walgus

Kaugelt põhjamaalt, seminari toimumise ajalgi veel kohati lumiste väljade vahelt lendas Tallinna Visit Estoniaga kohtuma Visit Levi tiim, tutvustamaks Levi kui turismisihtkoha toimimismudelit.

Visit Levi juht Yrjötapio Kivisaari kiitis Visit Estonia visuaalselt atraktiivset ja väga personaalsena mõjuvat turundust, millega külastajatel on end hõlbus samastada, n-ö pildi sisse mõelda. Lisaks oli tal Soome kogemusest öelda nii mõnedki mõtlemapanevad väited, mida võiks turismiturunduses ja sihtkohtade maailma viimisel silmas pidada.

Pärast ettekannete lõppu jätkus päev arutelude ja ajurünnakutega. Loe lisa Puhka Eestis kodulehelt.

Tuleme meeleldi jäädvustama ning vajadusel ka otseülekandes edastama Sinu konverentsi, seminari või loengut. Sündmused on seda väärt! Võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks Visit Estonia 2019. aasta infoseminari ja Walguse videoteenuseid.

Operaator: Reio Raudheiding
Helitehnik:
Siim Sander Saar
Toimetas:
Erlich Lõwi