Angle Up

Piletite kujundus: Suve Lõpupidu Keila lauluväljakul

 

Iga suveüritus väärib stiilse suvise disainiga pileteid!

19. augustil 2020 algusega kell 18:00 toimub Keila lauluväljakul Suve Lõpupidu, kus astuvad üles Terminaator, Shanon, Põhja-Tallinn ja mitmed teised tundud esinejad. Pidu juhib legendaarne Märt Rannamäe.

Walgus andis omalt poolt panuse sündmuse veebigraafika loomisel, nii sündmuse bänneri kujundamine Piletilevi portaali ning sotsiaalmeediasse.

Kujundus põhineb suvisel meeleolul ja feeling’ul. Disain jälgib 2020. aasta ajakohaseid trende, kuid jääb kompositsiooni poolest originaalseks ning omapäraseks.

Peol ei jää keegi meelelahutuseta ega pea muretsema tühja kõhu pärast. Keila lauluväljakul on avatud baarid ja toitlustus. Lastele vanuses kuni 10a (k.a) sissepääs tasuta. Väiksematele külastajatele on mängimiseks ning aja veetmiseks suur lasteala.

Keila Suve Lõpupeol on piiratud kogus pileteid vastavalt EV seadusele ning soovitus üritusel kasutada näomaske ja käte desinfitseerimiseks desinfitseerimisvahendit. Kohapeal on külastajatele desovahendid piletimüügikohtades ning kauplemisputkades tasuta kättesaadaval. Üritusele pole keelatud tulla oma desinfitseerimisvahendiga.

Peol esinejate ja piletihindade kohta uuri lähemalt Piletilevist või Facebooki sündmuse lehelt. Külasta ning märgi meeldivaks Sugarland Peod Facebooki leht, kus samuti Walguse blogipostitust jagati. Sündmuse veebigraafika kohta loe lähemalt siit.

Kui oled samuti sündmust korraldamas ning tahaks ka, et piletid oleks laheda disainiga, siis hinnapäringuks saada kiri info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: graafiline disain.