Angle Up

Logo ja visiitkaardi kujundus: Paintest

 

Paintest OÜ on töökoda Tallinnas, mille põhiteenusteks on kujunenud sõidukite värvi- ja keretööd ja plastdetailide remont. Neid teenuseid saab Paintest nüüd klientidele veelgi uhkemalt pakkuda eelmise aasta lõpus värskelt disainitud firmagraafikaga. Kujundatud logo leidis koha ka ettevõtte visiitkaartidel.

Logo on modernne, lihtne, mustvalge ning koosneb kahest osast – kujundist ja tekstist.

20210108_PNT0001_logo_D.jpg

Kujundiks ehk logomärgiks on stiilne ja stiliseeritud värvipüstol ning tekstiks on kasutusel kirjatüübid, mis sobivad kokku nii omavahel kui ka kujundiga. Õige tasakaalu leidmine aitab tagada, et logomärk oleks arusaadav, koosnemata seejuures liiga väikestest detailidest. 

Logo eesmärk on püüda pilku ja peegeldada ettevõtte väärtuseid. Omanäolise kujundi loomiseks on võetud inspiratsiooni Ameerika street “west coast” stilistikast, kus on tänavakunsti segatud modernsesse disaini. Seda stiili rõhutab logos kasutatud kalligraafiline font.

20210108_PNT0001_logo_B.jpg

Logost on kaks alternatiivset teisendit. Üks on suur detailne logomärk ning teine on väiksem ja lihtsustatud variant. Teisel variandil on suurem rõhk tekstil, mida on mugavam kasutada piklikul pinnal.

Ettevõttele loodud visiitkaart on minimalistlik ning kujunduses on oma koht logo mõlemal variandil – suurelt negatiivis ühel küljel ja positiivis väiksemalt infoga küljel. Visiitkaardi infoküljel on kasutatud ikoone info edastamiseks ning jäetud õhku disaini üleküllastumise vältimiseks.

Ettevõte võtab vastu tellimusi ning arvestab alati kliendi soovidega. Rohkem infot Paintest OÜ tegemistest leab nende Instagramist ja Facebooki lehelt.

Kui soovid ka enda ettevõttele meie abiga uut visuaalset identiteeti ja/või visiitkaardi disaini luua, saada kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehe kontaktivormi. Vaata lisaks: logo kujundamine, visiitkaardid

Toimetas Madli Kärt Ollisaar