Angle Up

Reklaamvideo: Puhastaja Kaubamaja

 

Puhtus ennekõike! Puhas keskkond saab alguse õigetest ja kvaliteetsetest puhastusvahenditest. Neid pakub AS Ebeta Puhastaja Kaubamaja, kellele Walgus valmistas ettevõtet ja selle tegevust tutvustava reklaamvideo.

AS Ebeta Puhastaja Kaubamaja alustas oma tegevust 1990. aastal. Puhastaja Kaubamaja on perefirma ja kuulub 100% Eesti kapitalile. Meie põhitegevusalaks on professionaalsete puhastustoodete, -süsteemide, -masinate ja koristustarvikute müük.

Ettevõtte missioon on pakkuda kliendile terviklahendust ühest kohast. Puhastaja Kaubamaja on ainuke Eesti varustaja suurimas Euroopa sõltumatute edasimüüjate kontsernis INPACS, olles rohelised ja loodusliku mõtteviisi edasiviijad omal alal.

2020. aasta juuni alguses kolme võttepäeva jooksul üles filmitud video koosneb nii siseruumis, väljas kui ka õhust drooniga jäädvustatud materjalidest. Võttekohtadeks olid AS Ebeta kontor Tallinnas Leiva tänaval, restoranis Dvigatel, kõrgel Olümpia hotellis ning Rocca al Mare MyFitnessis.

Valminud videost tegime lisaks kompaktsema, lühikese ja informatiivse 20 sekundi sisse mahtuva variandi, mis leidis koha ettevõtte kodulehel ning sotsiaalmeedias.

Vaata üle Puhastaja Kaubamaja koduleht ning jälgi nende Facebooki lehte, et uute toodetega kursis püsida! Reklaamvideo tellimiseks kirjuta aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehe kontaktivormi. Vaata lisaks: videoteenused.

Juhtis ja toimetas Erlich Lõwi
Filmis ja monteeris
Reio Raudheiding
Drooni juhtis Raido Pedak
Lühikese klipi lõikas
Sten Reemet
Teksti luges
Martin Ojap