Angle Up

$AUCE BLANC erikujundusega PVC kleebised

 

Isiklikud vinüülkleebised hiphop artistile $AUCE BLANC, kodanikunimega Thomas Brand. Laiformaattrükk valgel läikival PVC kleebismaterjalil, mis tekitab sügava musta tooni ja kontrastsed värvid. Erikujuline plotterlõikus 85 x 100 mm formaadis.

$AUCE BLANC on uue kooli Eesti räppar, muusikuna tegutsenud juba mõnda aega ning SoundCloud'i underground-maailmast jõuliselt esile tõusnud. Tema missiooniks on pakkuda head mitmekesisust inimeste igapäevastesse playlist’idesse.

Isikupärases stiilis joonistuse keskne disainielement on Thomas ise oma signatuurse mütsiga. Enamik joonistuse detaile on edasi antud lihtsa, selge, graafilise joonega; varjutamist on minimaalselt. Artisti nimi “$AUCE BLANC” on portree külgedel värviliselt tänavakunsti/graffiti stiilis, tekitades seega lihtsa kuid pilkupüüdva kompositsiooni.

Kleebised on kolmes eri värvis tekstiga: pruunid, punased ja sinised.

Vaata üle $AUCE BLANC’i Facebooki ning Instagrami lehed ja kuula loomingut YouTube’is ning SoundCloud’is. Kui tunned samuti huvi illustratsioonide või kleebiste vastu, saada meile kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Uuri lisaks: graafiline disain, kleebised ja Walguse trükiteenused.