Angle Up

Investly animeeritud tutvustusvideo

 

Animatsioonivideo on üks parimaid viise ettevõtte toodete ja teenuste kirjeldamiseks. Samuti on video kasulik vaatajale uudsete ideede edastamiseks, andes võimaluse tekstid või pildid liikuma panna ja ellu äratada. Investly ja Walguse koostöös valmis Investly teenuse animeeritud tutvustusvideo ja reklaambänner.

Investly on ettevõte, mis tegeleb faktooringu ehk müügiarvete rahastamisega. E-faktooring ehk e-arvete rahastamine on teenus, mille käigus kolmas osapool ostab ühelt ettevõttelt teisele väljastatud elektroonilise müügiarve ehk e-arve, mille maksetähtaeg pole veel saabunud. See aitab kiirendada ettevõtete käivet ja toetab kasvu, kuna maksed arvete eest laekuvad mitme nädala või kuu asemel juba 1–2 tunniga.

Puhas ja sujuv doodle stiilis animatsioon toetab pealeloetud teksti. Videos on kasutatud minimalistlikus stiilis elemente, valget tausta ja siniseid ikoone koos kontrastvärvidega, mis sobivad kokku Investly tunnusgraafikaga. Animatsioonist valmis kaks erineva kiirusega videot erinevaks otstarbeks. Kiirem video reklaamiks ja rahulikum kodulehele.

Investly animeeritud reklaambänneri kujundus, nähtuna mobiiliekraanil.

Turunduskampaania osana kujundas Walgus ka animeeritud reklaambänneri Google’is, Facebookis ja mujal kasutamiseks. Bänner on loodud animatsiooniga ning üldise firmastiiliga kokku sobimiseks.

Investly teenuse ja tegemistega lähemalt tutvumiseks külasta nende kodulehte ja Facebooki lehte.

Teenuse, toote või sündmuse tutvustusvideo loomiseks võta ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta veebilehel asuvat kontaktvormi. Vaata lisaks: animatsioon, videoteenused, graafiline disain.

Investly animatsioonivideod ja reklaambänner, Walgus 2021: