Angle Up

Video: Rebasemõisa Festival 2021

 

Tänavune Rebasemõisa muusikafestival toimus 31. juulil 2021 ning tõi terveks päevaks Vana-Võromaa äärealale, Karula rahvusparki kokku kõik muusikagurmaanid ning looduse nautlejad. Laiahaardelist folgist reggaeni muusikaprogrammi sai jälgida orus asuva kodutalu hoovile seatud põhupakkidelt või lausa murul pikutades.

Festivali lava asus pisikese tiigi kaldal, vaatega soisele kopramajandusele, inimesest puutumata metsale ja veiste karjamaale mille asukatel on kombeks päikeseloojangu ajal taeva taustal poseerimas käia.

Suurepärase muusika ja maaliliste kuplite rüpes, Eesti ühes puhtaima loodusega piirkonnas, hoolitsesid nii kohalikud väike-ettevõtted kui ka tuntumad tegijad selle eest, et külalistel oleks kõhud head ja paremat täis.

Kogu päeva jooksul olid avatud tasuta töötoad ning lasteala, kus viiakse juhendajate pilgu all läbi loomingulisi ja seltskondlikke tegevusi. Festivali muusikaline menüü oli järgnev: Leik, Fylgja, Aapo Ilves, Linalakk, Tõnis Mägi, POSÕ, Bombillaz, DJ Ras Wu.

Festivali leht ja sündmuse leht Facebookis. Vaata lisaks: Walguse videoteenused ning Linalakk ja sõbrad Oru talus (2020). Video tellimiseks kirjuta aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehe kontaktivormi.

Toimetas Erlich Lõwi