Angle Up

Valgamaa Osaluskohvik 2016 plakati kujundus

 

Sündmuse plakati ja tunnusgraafika kujundus, sündmusfotod ja tehniline tugi 3. novembril 2016 Valga Gümnaasiumis toimunud Valgamaa Osaluskohvikule, kus osalesid noored, noortemeelsed inimesed, poliitikud ja avaliku elu tegelased.

Käsitlusele tulid ühiskondlikud teemad nagu noorte uimasti- ja alkoholitarbimine, haldusreform, tänapäeva kooli plussid ja miinused ning ühiskondlik surve ja sellest hoidumine.

20191011_valgamaa-osaluskohvik-2016-banner.jpg

Osaluskohvik on iga-aastane Eesti Noorteühenduste Liidu ja Valgamaa Noortekogu eestvedamisel toimuv ettevõtmine. Samal ajal toimuvad Osaluskohvikud igas Eesti maakonnas. Osaluskohvikute eesmärk on tuua ühiste teemade ümber kokku väga erineva tausta ja kogemusega noored ning noortemeelsed, et kaardistada, kuhu tulevikus liikuma peame. Sündmus Facebookis. Vaata ka Osaluskohviku fotosid!

Tänavuse Osaluskohviku lõpus oli kõigil osalejatel võimalus tutvuda lähemalt 2016. aastal Eesti muusikamaailmas laineid löönud ning Eesti hiphopi maastikku muutnud Tom Urbi ehk Reketiga. Ta on ühes oma intervjuus öelnud: “See, et mind täna kuulatakse, tuleneb sellest, et ma julgesin kunagi armastada, kaotada, uskuda, loota, pettuda ja selle kirja panna.”

Vaata lisaks: reklaamtrükised, plakatite kujundamine ja trükk.