Angle Up

ERSO 93. hooaja avamine (12.09.2019)

 

Klient: Eesti Riiklik Sümfooniaorkester SA.

12. septembril 2019 pidas ERSO 93. hooaja avapressikonverentsi. Algaval hooajal on aukohal Eesti klassikute looming. Suur osa sellest kõlab Neeme Järvi dirigeerimisel, kellele see hooaeg on viimane ERSO peadirigendi ja kunstilise juhina. Järgmisest hooajast jätkab maestro koostööd ERSOga eluaegse aupeadirigendina.

ERSO alustab koostööd orkestri uue kuldsponsori Olerexiga. „Olerex on täna üks suurimaid kultuuri toetajaid Eestis. Soovime ERSOle kõrgelennulist hooaega ja jääme põnevusega ootama suurepäraseid kontserte ja sisukat koostööd,“ kommenteeris Olerexi tegevjuht Piret Miller. „Täname ka Olerexi kliente – te kõik olete sellesse andnud oma panuse,“ lisas Miller.

ERSO jätkab seitsmendat aastat koostööd hooaja peasponsori E-Piimaga. 93. hooajast on ERSOl ka ametlik autopartner Inchcape Motors Estonia ja BMW. Lisaks toetavad ERSO 93. hooaega kontserdisarjasponsorid Liviko, Radisson Blu Sky Hotel, Reval Café, meediapartnerid Postimees ja Kanal 2 ning Eesti Rahvusringhääling ja Klassikaraadio. Jätkub koostöö firmadega EuroPark, MyFitness, Valge Klaar. Muusikaliste kohtumisteni ERSO kontsertidel

Sündmuse videojäädvustuse tellimiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: ERSO Kesk-Euroopa turnee: Neeme Järvi, ning tutvu meie videoteenustega.

ENSO Season 93 Opening Press Conference (12.09.2019)

On September 12th 2019, Estonian National Symphony Orchestra (ENSO) held a press conference to open its 93rd season. The new season honours the music of Estonian classical composers. A great part of it will be directed by Neeme Järvi, for whom this season is to remain the last as the Artistic Director and Principal Conductor of ENSO. From the next season, he will continue his cooperation as ENSO’s lifetime Honourary Principal Conductor.

For more information on video summaries of events, send us an e-mail at info@walgus.ee or use the contact form on our website. See also: ENSO on Tour: Neeme Järvi.