Angle Up

Tootefotod: Tamron SP AF 70-200mm f/2.8 objektiiv

 

Valgusjõuline teleobjektiiv, mis katab fookuskauguste vahemiku 70mm – 200 mm ning on läbiva f/2.8 avaga. Sobib kasutamiseks nii täiskaader digikaameratega, 35mm filmikaameratega kui ka poolkaader digipeegelkaameratega.

SP toote nimes viitab Super Performance seeriale ja sellega seonduvale kõrgele kvaliteedile. Objektiivid on disainitud sedasi, et need kataks ka nõudlikuma proffesionaali vajadused.

Tänu sisemisele teravustamisele (IF) ei muutu objektiivi välised mõõtmed teravustamise ajal. Lisaks ei pöörle teravustamise ajal ka eesmine element, mis omakorda lihtsustab filtrite, eriti ringpolarisatsioonifiltri, kasutamist.

Eriti madala dispersiooniga klaaselemendid (LD) tõstavad pildi teravust ning vähendavad kromaatilist aberratsiooni. Niimoodi saab fotograaf kasutada objektiivi eriti efektiivselt kogu suumi ulatuses.

 

Erlich Lõwi

Fotograaf ja kujundusgraafik, kelle sihiks on leida, luua ning jäädvustada kõike, mis mööduvates hetkedes tähelepanu väärib. Sellel teekonnal on abiks foto-, video-, disaini- ja trükikunst.

Lõpetanud Tallinna Polütehnikumi trükitehnoloogia eriala. Fotokunsti portfoolio: www.erlichlowi.com.

Telefon: (+372) 521 2426
E-post: erlich@walgus.ee