Angle Up

Sündmusvideod: Hortes Tähesaju avamine (2019)

 

Hortes on aiandus- ja kodukeskus, kus rõhk on eelkõige rikkalikul kaubavalikul ning inspiratsiooni pakkuval ostukeskkonnal. 31. oktoobril ja 2. novembril 2019 jäädvustas Walgus videopildis Tallinnas Tähesaju tee 5 uue Hortese aianduskeskuse pidulikke avamissündmuseid. Esimese aianduskeskuse avas Hortes 13 aastat tagasi Laagris.

“Antud aianduskeskusega astusime suure sammu enda visiooni suunas, saada juhtivaks aianduskeskuseks Baltikumis," sõnas Hortese tegevjuht Edgars Setins. Nad soovivad kasvatada järgmise kolme aastaga enda positsiooni turul veelgi. "Me oleme juba täna Baltikumi turu liidrid, kuna seesuguseid aianduskeskusi Lätis ja Leedus ei ole, kus pakutakse nii laia kaubavalikut."

2. novembril 2019 oodati aianduskeskusesse juba kõiki külastajaid, kodu- ja aiahuvilisi. Avamise puhul toimus kontsert, sündmuselt ei puudunud ka loosimised, auhinnad ja palju muud.

Päeva juhtisid ja meeleolu hoidsid eriti kõrgel Sofia Rubina ja Mikk Saar, kes pakkusid külastajatele ka muusikaliseid üllatusi. Peaesinejaks oli palavalt armastatud laulja Uku Suviste. Päev tuli tore, kus tegevust jagus nii suurtele kui ka väikestele.

Aianduskeskuse avamise kohta loe pikemalt Kaubandus.ee lehelt, Tallinn.ee portaalist, Hortese kodulehelt. Hortese veebilehel näeb samuti ka pilte avamisest.

Sündmuse videojäädvustuse tellimiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Tutvu ka meie videoteenustega.