Angle Up

Reklaamvideo: Lõhe/Разлом

 

Klient: Vaba Lava SA

Millal Sa viimati Narvas käisid? Kas teadsid, et Narva inimestest kõneleb eesti keelt emakeelena ligi 4%? Kas narvakad mõtlevad või elavad kuidagi teistmoodi kui teised Eesti elanikud? Mis elu Narvas elatakse?

Alates 1992. aastast kulgeb riigipiir Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni vahel mööda Narva jõge. Kui maailmas muutub geopoliitiline olukord, muutuvad ka riikide ja nende elanike suhted. Kuidas kajastuvad muutused piirilinna Narva elanike elus? Kas piirid ja lõhed jooksevad riikide või inimeste vahel? Või inimeste sees? Ja milline roll on kreeka pähklil mehe tervises?  Need on teemad, millega tegeleb lavastus “Lõhe/Разлом” dokumentaalse teatri vahendeid kasutades.

Teatritrupp, mille koosseisus on nii Venemaalt kui Eestist pärit näitlejad, intervjueeris Narva elanikke, küsides neilt esimesena üle pika aja, mida nemad üldse elust arvavad. Need lood saavadki selle eheda, lõbusa ja kurbliku dokumentaalse lavastuse osaks. 

Vaba Lava lavastust toetavad Integratsiooni Sihtasutus, Kultuurkapital, fond USRF koostöös festivaliga Station Narva, Kultuuriministeerium ja Fortaco Estonia.

LAVASTAJA Juri Kviatkovskij, Moskva värskest ja sõltumatust teatrist "Masterskaja Brusnikina"

KUNSTNIK Ksenija Peretruhhina

DRAMATURG Inna Knirk

VIDEOKUNSTNIK Julia Ishakova

VALGUSKUNSTNIK Priidu Adlas

LAVAL Jekaterina Novosjolova, Martin Kõiv, Piret Simson, Eduard Tee, Dan Jeršov, Ott Kartau.

VIDEO VAHENDUSEL OSALEVAD "Masterskaja Brusnikina" näitlejad: Alissa Kretova, Anastassia Velikorodnaja, Deniss Jasik, Darja Vorohobko, Sergey Fišer, Aleksei Žerebtsov

Reklaamvideo hinnapäringuks saada meile kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: videoteenused.