Angle Up

Õppevideo: kuidas kirjutada head projekti?

 

Tahad midagi ägedat ellu viia, aga ei tea, kuhu oma mõttega pöörduda või millest üldse alustada? Ole mureta. Eesti Noorteühenduste Liit aitab! ENL tiimi ja Walguse koostöös on valminud õppevideo, mis annab ülevaate hea projekti kirjutamise põhitõdedest.

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) on katusorganisatsioon, mis ühendab Eestis tegutsevaid noorteühendusi ja osaluskogusid. ENL usub, et iga tee saab alguse unistusest. Nad unistavad tugevatest ja teovõimelistest noorteühendustest. Näevad palju tegusaid noori, kes mõjutavad ja muudavad ühiskonda paremuse suunas.

ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda, esindada liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustada noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

ENL soovitab esimese asjana läbi mõelda, mis on projekti konkreetne eesmärk ning probleem, mida asutakse lahendama. Järgmisena, kellele see projekt on suunatud, mis vanuses noortele ning kui paljusid noori soovid selle projektiga kaasata. Peale neid etappe pane kirja projekti ajakava ning meeskonna ülesanded.

Ära unusta turundust, millega oma projekti kajastada ning teistele teada anda. Mida rohkem inimesi Su projektist teab ja kaasa lööb, seda tõenäolisem on projekti läbilöömine. Projektiga kaasneb ka eelarve, millega peab arvestama. Kui need sammud on tehtud, siis ongi projekt valmis.

Õppevideo või sündmuse reklaamvideo loomiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Walguse videoteenused.

Toimetas Madli Kärt Ollisaar