Angle Up

Bändifotod: Külmking (2020)

 

On kujunemas omaette traditsiooniks, juba teist aastat järjest, et suve hakul ilmutab end kaamera ees rahvamütoloogiast tuntud Külmking. Põlisel Eesti maastikukaitsealal toimunud fotosessioon Eesti pagan metal bändiga Külmking, kes ammutab inspiratsiooni Eesti folkloorist, sidudes nõnda ürgsed sõnad tänapäevase raskemuusikaga.

Märtsi alguses avaldas bänd albumi “Kõik kaob”, mis sisaldab kümmet lugu. Peale kuue verivärske loo kõlavad uuel albumil demoplaadilt tuttavad palad “Timuka tütar”, “Libahunt”, “Tulilill” ja “Hingede mets”.

Külmkingal on käimas sooduspakkumine! Kuni 25. juunini 2020 on "Verejanune" väljaande hind -15%. “Verejanune” sisaldab "Kõik kaob" CD plaati ja T-särki – plaat autosse ja särk selga! Rohkem infot sooduspakkumise ja teiste väljaannete kohta uuri Külmkinga Bandcampi lehelt.

Külmkinga muusikaliste tegemistel saab pilku peal hoida bändi Facebooki lehel ja Instagramis. Bändiga tutvumiseks vaata eelnevat postitust Külmkinga 2019. aasta bändifotodest. Uuri lisa: Walguse fototeenused.