Angle Up

🌦️ September: toome Walguse sügisõhtutesse

 

Walgus muudab sügisõhtud sumedaks. Ettevõtjana on hea teada, et kui tööpäeva lõpus viimased meilid välja saata, arvuti sulgeda ja (kodu)kontoris tuled kustutada, siis kusagil on miski või keegi hoolitsemas turunduse eest. Et järgmiselgi hommikul oleks klientidelt postkastis uusi päringuid ja tellimusi, mis ettevõtet käigus hoiavad.

Pakume turundusteenuste terviklahendusi – mõtleme kaasa, mida on vaja saavutada, ning teeme ära töö, et muuta nähtavaks oma klientide tegevus, mis kahtlemata seda väärib. Loovkirjutamine, fototeenused, reklaamtrükised ja mitmed teised tegevusalad – kõik ühest kohast ning loomulikult vastutame, et tulemus oleks toimiv ja kvaliteetne.

Võtame turundustöö enda kanda, et saaksid ise hoopis muule keskenduda. Parem lapsi koolitöödega aidata ja perega aega veeta, mõne uue hobiga tegeleda, trennis käia või raamatut lugeda, kui et hiliste öötundideni edutult ettevõtte veebilehe kallal pusida või muretseda, kuidas piisavalt kliente leida, et arved makstud saaks.

Kui saame ka Sinu mõtteid näiteks animeeritud graafika abil nähtavaks muuta – või soovid laiemalt koostööd alustada – siis saada kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehe kontaktivormi. Uuri lisaks: Walguse videoteenused ja graafiline disain.