Angle Up

Saaremaa Ühisgümnaasiumi kabaree uued plakatid!

 

Pärast pöördelisi kevadisi sündmuseid ja pikaks kujunenud suvevaheaega alustab SÜG kabaree oma uut hooaega! 103. lennu esimene etendus kuuest toimub juba reedel, 25. septembril 2020, algusega kell 19.00. Walgus oli kabareeartistidele abiks logo, tunnusgraafika kujunduste ning trükiste loomisel.

Plakat Saaremaa Ühisgümnaasiumis toimuvatele säravatele kabaree-etendustele, mis on pakkunud elamusi juba 30 meeldejäävat aastat. Saaremaa ühisgümnaasiumi auks ja uhkuseks on kooli 11. klasside poolt tehtav kabaree-etendus, mida võiks vaatama tulla igaüks

Tänavune etendus kannab nime Le “Lumiéres de la Ville” Cabaret ehk linnatulede kabaree. Õppeaasta jooksul esitatakse ligi 15 säravat etendust. 103. lennu kabaree-etendusel osaleb 68 andekat noort 11. klassidest. 

Etenduse tunnusgraafika loomise põhjaks olid säravad tuled ning prantsusepärane häälestus. Kujundus toetub art déco stiilile, mis oli 1920–1930ndatel aastatel levinud stiil plakatikunstis. Selle stiili eripäraks on inimeste, hoonete, esemete kujutamine stiliseeritult ning tasapinnaliselt ehk plakatilikult. Tume tonaalsus tõstab esile tulukeste sära ja õhtuse kuma.

A3 formaadis kujundatud plakatid on trükitud ühepoolselt 200 g/m² siidmatil paberil.

A3 formaadis kujundatud plakatid on trükitud ühepoolselt 200 g/m² siidmatil paberil.

21. septembril algas piletite müük unustamatule kabaree-etendusele. Pileti maksumus on 5€ ning märtsis ostetud pilet kehtib eelregistreerimisel. Eelregistreerida saab läbi sündmuse Facebooki lehe või Instagrami, etendustele, mis toimuvad 25.09, 02.10 ja 16.10.

Pileteid saab soetada Saaremaa Ühisgümnaasiumi infoletist, õpilastelt või Kuressaare Spordihoonest. Ettevaatlikuse tõttu on kohtade arv piiratud ning maski kandmine etendusel on rangelt soovituslik. Vaata ja külasta kabaree-etenduse lehte Facebookis, 25. septembril toimuvale sündmuslehte, galeriid ja videouudist Saarte Hääles. 

Kui otsite abi samavõrd stiilse sündmuse reklaami või kajastusega, siis võtke meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasutage kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Walguse kujundusteenused, reklaamtrükised, plakatite ja bännerite trükk.