Angle Up

Suvised portreefotod Valka raudteejaamas

 

Walgus võtab meeleldi ette projekte nii siin- kui sealpool Eesti lõunapiiri. 2020. aasta juulis toimus Valka raudteejaama lähistel suvine fotosessioon Sten Pelska’ga, kes on juhtumisi bändi Defeatem trummar. Looduslikud taustad pakuvad võimalusi sobiva valguse püüdmiseks ning portreteeritava esile toomiseks.

Defeatem on 2010. aasta novembris loodud Valga päritolu heavy metal ansambel. Bändi moodustavad laulja-kitarrist Madis Anton, kitarrist Tenno Pelska, trummar Sten Pelska ja bassist Kert Vellner.

Defeatemil on avaldatud kaks albumit: “Death From a Nightmare” (2010 album) ja “Absolute Destruction” (2015 EP). Bändil on samuti kaks singlit – “Bring It On” (2019) ja “Juba Linnukesed” (2020).

Defeatemiga lähemalt tutvumiseks külastage Defeatemi BandCampi kodulehte, Facebooki, Instagrami ning kuulake nende loomingut Spotifys või YouTube’is

Fotosessiooni või portreefoto tellimiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Bändifotod: Defeatem (2020) ning Walguse fototeenused.

Toimetas Madli Kärt Ollisaar