Angle Up

Flaierite trükk: CeramicsByTiz

 
Klient: Tiziana Schembri FIE

Klient: Tiziana Schembri FIE

Flaierid omapärasele maltalasest keraamikule Tiziana Schembrile, kes töötab Ceramics By Tiz nime all. A6 mõõduga flaierid on trükitud kahepoolselt digitrükis 150 g/m² Galerie Art Silk siidmatil trükipaberil.

20210301_TIZ0002_flaier_A.jpg

Flaieril on kujutatud käsitööna valminud keraamilist nõud koos koogitüki ja tänusõnumiga. Teisel pool on väike juhis, kuidas hoolitseda savinõu eest ja millisest materjalist toode koosneb.

20210301_TIZ0002_flaier_B.jpg

Tiziana Schembri on maltalasest keraamik, kes on tegelenud saviga alates üheteistkümnendast eluaastast. Sellele aitasid kaasa Anna Ciavola tunnid, kus teda köitis savi loomulik mitmekülgsus. Kirg keraamika vastu on viinud ta Edinburghi ja Ida-Londoni stuudiotesse. Hetkel paikneb ta Tallinnas, kus ta toodab lauanõusid nii restoranidele kui ka kohvikutele. 

Tiziana keraamika põhineb funktsionaalsetel vormidel, mis on inspireeritud tema ümbrusest ja reisidest. Loodus on samuti suur mõjutegur tema töödes oma vormide ja värvidega. Peale lauanõude toodab ta ka kodutarbeid, mida müüakse Londoni, Malta, Tallinna ja Helsingi poodides. Uuri poodide asukohtade kohta tema kodulehelt.

Peamiselt meeldib Tizianale katsetada erinevate tehnikate ja glasuuridega ning on kokku puutunud anagama ja rakupõletusega. Enim tõmbab teda kõrgkuumuskeraamika, mille abil ta loob kivinõusid ning tema abimeheks on potikeder. Nende jaoks segab ta ise sobiva kõrgkuumusglasuurid. Kõik tema lauanõud kannatavad masinpesu ja on ohutu kasutada toiduga.

Tiziana keraamikat saab vaadata ja osta tema Facebooki lehelt või il-lokal kaudu. Vaata kindlasti Ceramics By Tiz kodulehte ning hoia end keraamiku tegemistega kursis Instagramis

Flaierite hinnapäringuks saada meile kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Anname omalt poolt nõu sobiva formaadi ja materjali osas ning vajadusel aitame kujunduse trükiettevalmistusega. Vaata lisaks: trükiteenused ning flaierid ja voldikud.

Toimetas Madli Kärt Ollisaar