Angle Up

Minimalistlik logo kujundus lipusinisega: Villa Kuus Sõlme

 

Villa Kuus Sõlme logo disain. Kujundaja: Sten Reemet, projektijuht: Erlich Lõwi

Eesti lipu päeva puhul jagame projekti, kus leidis kasutamist just Eesti lipusinine värv. Villa Kuus Sõlme on Kuressaares, Roomassaares mere ääres asuv puhkemaja, aadressiga Roomassaare tee 7. Maja on üle 100 aasta vana ja oli kunagi sadamatöötajate hoone.

Logo põhiosadeks on hoone kujutis ja kuueks sõlmeks keeratud köis, mis ühtlasi viitab abstraktselt merelainetele. Logo ja kirjatüüp on lihtsas ja moodsas, minimalistlikus stiilis. Hoone kujutis on otsevaates hästi äratuntav, iseendale kõige parem sümbol. Selliselt loodud logo on praktiliselt ajatu ega vaja tulevikus rebrändimist.

Selge ja sümmeetriliselt tasakaalus ülesehitus annab logole hästi äratuntava, soliidse mulje.

Logo sinine põhivärv on Eesti lipult võetud sinine, Pantone värvitabeli koodiga PMS 285 C. Esimene sinimustvalge lipp valmis 1884. aasta kevadel ning õnnistati 4. juunil Otepää kiriklas. Tänavu möödub 136 aastat sinimustvalge lipu pühitsemisest. Sinine on Eestimaa taeva, järvede ja mere peegeldus, tõe ning rahvuslikele aadetele ustavuse sümbol.

Logo keskseks osaks hoone kujutis mere poolt vaadatuna. Joonis sai tehtud maja projekti järgi.

Logo keskseks osaks hoone kujutis mere poolt vaadatuna. Joonis sai tehtud maja projekti järgi.

Ühtlasi on klassikaline sinine värv ka Pantone aasta värv 2020. Pantone instituut on aasta moevärvi valinud juba alates aastast 1999. Klassikaline sinine iseloomustab töökindlust, usaldusväärsust ja püsivust – kõik omadused, mida hinnatakse kiire tempo ja kõrge stressiga olukordades – ning mis sobivad hästi puhkemajale.

Eesti lipusinine värv on määratud Pantone koodiga 285 C (CMYK C91%,M43%,Y0%,K0%; RGB 23/145/255).

Villa Kuus Sõlme privaatne merevaatega majutusasutus pakub öömaja kuni 14 inimesele, olles suurepärane suurematele seltskondadele ja peredele. Majas on 6 magamistuba, 6 vannituba, 2 söögituba, köök ja terrass.

 

Märgi end kindlasti Villa Kuus Sõlme Facebooki lehe jälgijaks, et näha majutuskoha pilte ning et Saaremaal suvitades püsiks võimalik ööbimiskoht hästi meeles! Ja kui suvepuhkuse kuupäevad juba teada, siis Booking.com lehel saab hõlpsalt broneeringu ära teha.

Kui soovid alustada koostööd logo või firmagraafika disaini osas, saada meile kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Oleme avatud uutele ideedele ja mõtleme kaasa, kuidas oma kliente nähtavaks muuta. Vaata lisaks: logo kujundamine.