Angle Up

Valga lasteaed Walko pildikollaažid: kujundus ja trükk

 

Reedel, 29. mail 2020 tähistas Valga lasteaed Walko 2019/20 õppeaasta lõppu ning saatis teele oma koolieelikud. Ehkki vastavalt Terviseameti reeglitele oli sündmusel osalejate arv piiratud, sai igast perest osaleda laps ja kaks külalist

Klient: Valga lasteaed Walko. Kujundaja: Reio Raudheiding.
Trükiettevalmistaja: Erlich Lõwi. Trükkal: Ake Heiman.

Lasteaia Tupsude liitrühma 3 kooliminejat said mälestuseks koju kaasa spetsiaalselt selleks puhuks kujundatud, trükitud ja raamitud kollaaži eelnevate lasteaia-aastate piltidest, millele ka eesseisvatel kooliaastatel uhkusega tagasi vaadata.

Kollaažidega A3 formaadis plakatid printisime laiformaattrükis 180 g/m² kõrge resolutsiooniga rullpaberile, et fotodel olevad detailid kenasti näha jääks.

Valga lasteaed Walko on mõnus ja turvaline koht, kus on rõõmsad lapsed, rahulolevad lapsevanemad ning motiveeritud personal. Walko nimi ei ole mitte moekalt võõrapärane, vaid selles kajastub inimpõlvede järjepidevuses Valga linna ajalugu. Lähemalt saab lugeda Walko kodulehelt.

Kui soovid ka oma mälestusi stiilse kujunduse ja kvaliteetsete trükistega jäädvustada, võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Walguse kujundusteenused, trükiteenused ja projektid Valgas.