Angle Up

MarineLead veebileht, logo ja visiitkaardid

 

Logo, visiitkaardid ja veebileht Tallinna ettevõttele MarineLead OÜ, mille tegevusaladeks on mereprojektide juhtimine, laevade tehniline haldamine ja ülevaatused/inspektsioonid ning kuivdokkide planeerimine.

MarineLead tegutseb eeskätt Balti riikides ja Skandinaavias, kuid on valmis vastu võtma projekte ja teenindama kliente üle maailma.

Ettevõtte põhivärvideks on sinine ja valge, mis viitavad vastavalt merendusele ja laevandusele. Logo keskseks sümboliks on merelaintel sõitev laev eestvaates.

Visiitkaardid on kujundatud puhtas ja selges, minimalistlikus stiilis. Trükilahenduseks 330 g/m² visiitkaardi kartong, mida viimistleb matt-sametine soft touch laminaat. Kujunduses olev QR-kood suunab kodulehele.

MarineLead’i koduleht asub aadressil www.marinelead.ee ning annab ülevaate ettevõtte põhiteenustest, tutvustab selle juhtkonda ja pakub võimalust kontaktivormi kaudu nendega ühendust võtta.

Kui soovid samuti ettevõttele turunduse ja tunnusgraafika stardipaketti, siis kirjuta aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehe kontaktivormi. Vaata lisaks: terviklahendused, logo disain, graafiline disain, visiitkaardid, trükised ja veebiarendus.

MarineLead tunnusgraafika ja veeb, Walgus 2021–2022:

 

Erlich Lõwi

Fotograaf ja kujundusgraafik, kelle sihiks on leida, luua ning jäädvustada kõike, mis mööduvates hetkedes tähelepanu väärib. Sellel teekonnal on abiks foto-, video-, disaini- ja trükikunst.

Lõpetanud Tallinna Polütehnikumi trükitehnoloogia eriala. Fotokunsti portfoolio: www.erlichlowi.com.

Telefon: (+372) 521 2426
E-post: erlich@walgus.ee