Angle Up

Rahel Otsa Improkool: logo disain

 

Mis on impro? Improteater on Eestis veel suhteliselt uus nähtus. Iga improviseeritud etendus on ainukordne ning sünnib ainult selles hetkes just nende näitlejate ja publiku koostöös. Walgusel on rõõm omada juba pikaajalist kogemust erinevate improsündmuste reklaammaterjalide kujundamisel.

Rahel Otsa Improkool on loodud selleks, et pakkuda Eestis kvaliteetset ja mitmekülgset improõpet. Kooli eesmärgiks on anda võimalus saada osa ennast arendavast huvitegevusest, mille kaudu õpitu toob kasu ka väljaspool improtunde. Õppetööst saab sobival moel osa võtta igaüks.

Improkooli julge kirsipunane põhivärv ja dünaamilised kujundid logos tabavad improteatriga kaasas käivat energiat, särtsu ning elevust.

Sõna “Improkool” üles-alla paiknevad tähed on justkui impronäitlejad, igaüks oma erilise kuju, asendi ja loovusega. Kõrgemal asuvad tähed on improlaval kõrgemale tõusnud õpilaste sümboliks – see loob võimaluse ka teistel neile järele jõuda.

Logo kujundusest tuleneb Improkooli miniatuurne logomärk, milles uudishimulikud silmad enda ümber toimuvat uurivad. Selline läbinägelik situatsioonitunnetus ja olukorrale reageerimise oskus on hea improvisatsiooni tunnusjoonteks.

Külasta Improkooli kodulehte ning märgi end Facebooki ja Instagrami lehtede jälgijaks!

Anna endast märku, et saaksime ka sinu ideid ellu viia! Logo tellimiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel asuvat kontaktvormi. Vaata lisaks: logo disain, firmagraafika.