Angle Up

Flagmore ametiportreed ja veebiarendus

 

Kui potentsiaalne äripartner või klient asub ettevõtte kohta Internetist infot hankima, siis ühena esimestest jäävad silma veebileht ning sellel leiduvad töötajate pildid. Sellise projekti teostasime Flagmore AS-iga, kelle töötajad said Walguse poolt jäädvustatud ning pildid kodulehele lisatud.

Flagmore on maailma turuliider klaasplastist lipumastide valmistamises. Nende toodete hulka kuuluvad klaasplastikust lipu- ja lambimastid ning nende lisatarvikud.

Viimase aja suuremateks projektideks on olnud Dubai maailmanäitus, kus lehvisid Araabia Ühendemiraatides lipud viiesajal Flagmores toodetud lipumastil, samuti on lehvinud Flagmore mastidel lipud kõigil viimasel ajal Euroopas toimunud Olümpiamängudel ning ka 2012. aasta Euroopa jalgpalli meistrivõistluste korraldajad tellisid seal lehvinud lippude mastid just Flagmorest.

Flagmore’i tänaseks moodsaim lipumasti tehas asub siinsamas Eestis, looduskaunis Kose vallas Kolu külas. Majasiseselt toimub tellimuste haldamine, materjalide ladustamine, lipumastide tootmine, viimistlemine, kvaliteedikontroll ja komplekteerimine.

Koostöös Walgusega valmis möödunud aastal Flagmore.ee koduleht uute sisutekstidega ning oleme olnud veebiarenduses neid toetavaks partneriks ka edaspidselt.

Aasta alguses käisime nende kollektiiviga taaskord kohtumas ning pildistasime nende ametiportreed. Kasutasime ühtlasi võimalust, et teha lisaks mõne tootefoto.

Ametiportreed said teostatud võimalikult lihtsa ja neutraalse heleda taustaga, et tulevikus üksikute töötajate lisamisel oleks kollektiiv võimeline ka ise sarnaseid pilte looma. Ühtlane valgusseade kahe välklambiga tekitas ühtse stiili ning lubas seejuures rõhutada iga töötaja isikupära.

Pildid valikuks andsime edasi blanketil, kus kõik töötajad said oma lemmiku teiste seast välja valida ning kodulehe jaoks uuendatud andmed anda. Selle alusel töötlesime valitud pildid ning lisasime peale valmimist koheselt nende kodulehele.

Kui soovid tellida veebiarendust, pildistada oma kollektiivi või otsid usaldusväärset partnerit muudes turundusküsimustes, siis võta meiega ühendust! Vaata lisaks: fototeenused, portreefotod, veebiarendus.