Angle Up

9/11 Hüpnootikum: Cid Inc plakati kujundus

 

Rootsi päritolu produtsent Henri Hurtig ehk CID INC alustas oma muusikaloome teekonda juba 90ndate alguses. Tema masterdamisosavust hindavad tuntud produtsendid ja labelid nagu Christian Smith, Guy J, Hernan Cattaneo, Pig & Dan, Hope Recordings, Lost & Found, microCastle, Octopus Recordings, Sudbeat, Transmit Recordings, Tronic jmt, kes Henrilt muusika masterdamisteenust tellivad.

Cid Inc-ist on saanud üks olulisemaid nimesid progressive house maailmas, andes välja oma loomingut selliste labelite alt nagu Anjunadeep, Lost & Found, microCastle, Natura Sonoris ja Sudbeat.

Cid Inci anne anda stabiilselt välja värsket ja kvaliteetset klubimuusikat on toonud talle mitmeid #1 kohti Beatporti edetabelites.

2009. aastal rajas Henri ka oma enda labeli Replug Records, mis on koduks saanud sellistele artistidele nagu DNYO, Juan Deminicis, Mike Griego, Rich Curtis, Rodskeez, Andre Sobota, Darin Epsilon, Deepfunk, Hernan Cattaneo & Soundexile, Jamie Stevens, Luis Junior ja Nick Muir.

Sündmuse plakatite, flaierite ja eri formaatides veebibännerite kujundus: Walgus. Vaata lisaks: reklaamtrükised, plakatite kujundamine ja trükk.