Angle Up

Tilt improfestival 2019 plakatid

 

19.–21. septembrini 2019 toimus Tallinnas Katariina kirikus seitsmes rahvusvaheline improteatrite festival Tilt. Walgus infiltreerus sündmuse korraldustiimi, kandes hoolt festivali tunnusgraafika, reklaamtrükiste loomise ja kolmel järjestikusel õhtul toimunud etenduste fotojäädvustuse eest.

Ehkki festivali loosungiks oli “Ootamatud pöörded igal sammul”, siis tänavuse 2020. aasta üleilmseid ootamatusi ja kehtivat eriolukorda ei osanud meist keegi, isegi mitte Tilt ette näha.

Tänavu Tilt puhkab, seega otsime oma arhiivist parimaid palu Tildile tehtud töödest, et oma blogi jälgijaid ja külastajaid innustada – mine tea, võib-olla oleks endalgi vaja midagi seesugust kujundada või trükkida. Kui nii, siis andke märku ja asume kohe tööle!

Mitmed sündmused on ju veebi kolinud ja väärivad seda enam head reklaami, et silma paista ja eristuda. Kuni 20. maini 2020 kestab veel ka -20% sooduskampaania kõigile digiteenustele, sh graafilisele disainile.

Plakati eestikeelsete sisutekstidega trükivariant.

Sündmuse reklaamiks valmis digitrükis sada plakatit A3 formaadis 200 g/m² siidmatil paberil ning ühtses stiilis veebigraafika. Plakati kujunduse loomine oli kogu tunnusgraafika aluseks ja esimeseks sammuks, kuna see pani paika kujunduste üldised tunnusvärvid ja põhimotiivid.

Plakati ingliskeelsete sisutekstidega veebivariant.

Improteater eristub klassikalisest teatrist selle poolest, et kõik, mida publik etendusel näeb, sünnib kohapeal, improviseerituna publiku antud inspiratsioonisõnadest. Seega on iga etendus vahetu ja kordumatu, sest kahte täpselt ühesugust lugu pole võimalik lavale panna.

Fotod: Reio Raudheiding / Walgus

Juba seitse aastat on Tilt toonud kokku parimad impronäitlejad ja -koolitajad nii Eestist kui üle kogu maailma. Rohkem infot leiab festivali kodulehelt, Facebookist ja Instagrami lehelt. Sündmuse leht Facebookis. Loe ka 2019. aasta Tildi arvustust Sirbis, ja kellel nägemata, siis vaata esinemisi täispikkuses YouTube’is!

Kui soovid meie teenuste kohta rohkem infot – või kui soov juba selge ning tahaks tellimust esitada – siis saada meile kiri aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Tilt’19 veebibänner, Tildi kui sümboli tutvustus, Walguse kujundusteenused ja trükiteenused.

 

Erlich Lõwi

Fotograaf ja kujundusgraafik, kelle sihiks on leida, luua ning jäädvustada kõike, mis mööduvates hetkedes tähelepanu väärib. Sellel teekonnal on abiks foto-, video-, disaini- ja trükikunst.

Lõpetanud Tallinna Polütehnikumi trükitehnoloogia eriala. Fotokunsti portfoolio: www.erlichlowi.com.

Telefon: (+372) 521 2426
E-post: erlich@walgus.ee