Angle Up

Logo kujundus: Kingisalong

 

Kingisalong OÜ on Eesti ettevõte, mis väärtustab oma tegevuses disaini, funktsionaalsust, loodussõbralikke materjale ja kvaliteeti. Kingisalongi toodete hulka kuuluvad nii naistele kui meestele kinkimiseks mõeldud personaalsed aksessuaarid.

Logo loodussõbralikul 300 g/m² Keaykolour Chalk taaskasutatud paberist visiitkaardil. Foto: Erlich Lõwi

Kaubamärgid ja ettevõtted vajavad embleeme, mis neid esindaks ning teistest eristaks. Kingisalongi logo põhineb käsikirjalisel tekstil ja ühe joonega tõmmatud neoonkirja stiilil. Logo peegeldab ettevõtte väärtuseid, olles graatsiline ja dünaamiline nagu voolav vesi. 

20210303_KSA0001_logo_C2.jpg

Kingisalongil on praktilisteks otstarveteks mitu erinevat logovarianti, mille hulka kuuluvad põhilogo, lihtsustatud ning pööratud värvidega logod. See annab nii veebis kui trükis eri formaatides kasutamiseks mitmekülgseid võimalusi.

20210303_KSA0001_logo_B.jpg

Põhilogo kasutatakse heledatel taustadel ja selle keskmes on musta värvi käsikirjaline tekst “Kingisalong”. Kirjatähed asuvad ümarnurkadega raamis ning selle all paikneb trükitähtedes veebilehe aadress “www.kingisalong.ee”. Ümarnurkadega raam võib lisaks neoonsildile kujutada ka kingikarpi.

Põhilogo kasutamise väikseim lubatud suurus trükistel on logo laiusega 40 mm. Väiksem lubatud suurus on optimaalne suurus, mille juures logo jääb graafiliselt loetavaks.

20210303_KSA0001_logo_D.jpg

Põhilogol on olemas ka pööratud värvidega (negatiivis) versioon, mida kasutatakse tumedatel taustadel. Tumedalt taustalt esile tõstmiseks on logo piirjooned ning tekst valget värvi.

Lihtsustatud logol puudub veebiaadress ning see jaguneb omakorda kaheks. Esimest varianti kasutatakse peamiselt Kingisalongi veebilehel, kuid ka trükitehnikates, mis ei võimalda veebilehe aadressi loetavat esitamist.

20210303_KSA0001_logo_F-min.jpg

Teine lihtsustatud logo on ruudukujuline, mille sees on K-täht. Ruudukujulised logo variandid sobivad kasutamiseks kõige väiksemas formaadis või veebibrauseri faviconina.

Kingisalongi valikust leiab isikupärase kingituse erinevateks tähtpäevadeks. Tootele saab lisada personaalse graveeringu, tellida kaasa kinkekarbi ja kaardi. Toodetega tutvumiseks külasta Kingisalongi veebilehte. Uudiste ja soodustustega kursis olemiseks jälgi Kingisalongi Facebookis ja Instagramis.

Omanäolise logo ning firmagraafika tellimiseks võta ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta veebilehel asuvat kontaktvormi. Vaata lisaks: firmagraafika ja brändiloome.

Toimetas Madli Kärt Ollisaar