Angle Up

SEGO sporditarvete voldikud

 

Klient: SEGO OÜ

Istuv või üksluine töö? Täida (kodu)kontor energiaga!

Viimaste nädalate sündmuste taustal on osa ettevõtlusest kolinud internetti ja kodukontorisse ning uue elukorralduse tõttu jäi trennis käimine kindlasti nii mõnelgi tagaplaanile. Eesti ettevõttel SEGO-l on sellele olukorrale lahendus, mille esiletoomiseks kujundasime eritellimusel nende tootevalikut tutvustava voldiku. SEGO Home Fitness pakub spordivahendeid, mis mõeldud just neile, kes töötavad kontoris või laua taga.

Valminud trükitöö on modernse välimusega voldik SEGO Home Fitness toodetele, mille hulka kuuluvad varbseinad, lõuatõmbekangid ja pressid, balleti käsipuud ja rööbaspuud. Kõik selleks, et oma keharaskust treeninguks kasutada ja sooritada venitus- ja võimlemisharjutusi.

SEGO toodete eripäraks on kerge paigaldus ja teisaldamine, et tööpäeva kestel parandada ja hoida oma füüsilist ja vaimset toonust. Isolatsiooni ja karantiini tõttu on võimalik ilma suurema pingutuseta paigaldada spordivahendid ka kodukontoritesse, sest toode ei vaja spetsiaalset võimlemisruumi. Spordivahendid valmivad käsitööna ning kõrge kvaliteediga.

Kuidas valmib voldik?

SEGO voldikud on trükitud kahepoolselt 150 g/m² siidmatil paberil. A4 poogna kolmeks voltimisel tekib piklik formaat A65 ehk C-voltimisskeemiga 6 lehekülge mõõduga 99 x 210 mm, mis sobib hästi lehekülgede kaupa eri kategooriatesse jaotatud tootevaliku tutvustamiseks. Info on voldikus kirjas nii eesti kui inglise keeles.

Voldikute loomisel on keskse tähtsusega disaini silmapaistvus, arusaadavus ja loetavus. Suurim rõhk on esikaanel, mis ei tohi jätta vaatajat külmaks. Silmapaistva kujundusega kaanekujundus loob eelduse, et voldiku saajal tekiks soov ka selle sisuga tutvuda.

Voldiku kaanekujundus peab köitma pilku ja kutsuma trükise sisuga tutvuma.

Voldikus kajastatud tootekategooriad on valitud spetsiaalselt selle järgi, et kõnetada just kontoritöötajaid ning näidata kontoritingimustes kasutatavaid tooteid. Voldikus peaks olema vaid tähtsam info, mis tekitaks huvi ning annaks viite kodulehele, kus lisainfot, hindu ja tellimistingimusi lähemalt uurida.

Kujunduses järgitud üldstiil tuleneb ettevõtte stilistikast ehk kodulehe ja logo värvidest. Lisavärvina sai kujundusse toodud sinine gradient, mis lisas disaini kontrasti ja lõbusust. Kujundusse valitud värvid peegeldavad nooruslikkust, aktiivsust ja energilisust.

Lisainfo saamiseks ja SEGO toodete tellimiseks külasta SEGO kodulehte. Kui endalgi vajadus unikaalse voldiku järele, millega oma tooteid ja teenuseid tutvustada ja kliente ostma kutsuda, siis võta ühendust info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Walguse kujundusteenused, trükk.