Angle Up

Flaieri kujundus: iEnergy

 

Lemmikloomaomanike ning nende neljajalgsete sõprade vaheline side on ainulaadne. Et seda sidet veelgi tugevdada, on õige kasutada loomasõbralikke, ohutuid ja hoolikalt läbi mõeldud tooteid.

20210810_CPA0001_A.jpg

Sellise missiooni on endale võtnud Patrick ja Gemma, kelle loodud ettevõte Creative Pet Alliance Ltd toob meieni lemmikloomabrändi iEnergy. Tootevalikusse kuuluvad korte rakmed, seljakotid, vöökotid, magamiskotid, lamamismatid, mänguasjad jpm.

20210811_CPA0001_B.jpg

Tarvikute esitlemiseks valmisid A4 formaadis flaierid, millel on näha tootefotod ja iga toote põhiomadused. Flaierist vormistasime trükiformaadi ning väiksema mahuga veebivariandi, mis sobib meilimanuses saatmiseks.

Kui tekkis huvi, siis tutvu iEnergy toodetega Creative Pet Alliance’i kodulehel ja Amazonis. Jälgi ja nende Facebooki ja Instagrami lehtesid, et püsida uute teadetega kursis.

Kujundustööde tellimiseks kirjuta aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehe kontaktivormi. Vaata lisaks: graafiline disain, flaierid ja voldikud, reklaamtrükised.

 

Erlich Lõwi

Fotograaf ja kujundusgraafik, kelle sihiks on leida, luua ning jäädvustada kõike, mis mööduvates hetkedes tähelepanu väärib. Sellel teekonnal on abiks foto-, video-, disaini- ja trükikunst.

Lõpetanud Tallinna Polütehnikumi trükitehnoloogia eriala. Fotokunsti portfoolio: www.erlichlowi.com.

Telefon: (+372) 521 2426
E-post: erlich@walgus.ee