Angle Up

Juubelivideo: Walko lasteaed 50

 

Alates 1971. aastast Valgas tegutsev lasteaed Walko on turvaline ja mõnus koht, kus käivad rõõmsad lapsed, rahulolevad lapsevanemad ning motiveeritud personal. Walko 50 aasta juubeli puhul valmis Walguse ja Walko kollektiivi koostöös video, mis tutvustab lasteaeda ja selle ajalugu. Lisaks saab kuulda ka laste enda muljeid lasteaiaelust.

Walko on sihipärase visiooniga lasteaed, mis on Eesti kultuuritraditsioone hoidev, teiste rahvaste kultuuriväärtusi austav ja kodust kasvatust toetav lasteaed. Lasteaia väärtusteks on sallivus, hoolivus, ausus ja headus. Just nende põhimõtetega võimaldab lasteaed lastele kvaliteetset alusharidust ja arenemiseks lapsesõbralikku keskkonda.

"Meil on suur ja kaunis õueala, kus kevadel kuulame linnukeste sidinat, suvel nuusutame lilli ja kasvatame taimekastides erinevaid köögivilju. Sügisel korjame põlispuude all värvilisi sügislehti" räägib lasteaia direktor Riina Vähi toimetustest,  "Meil on ka oma mägi, kus talvel kelgutame. Ja meil on suur saladus – mäe all magab talveund Karu-Ott".

Sirje Aaviste kirjeldab, milline oli Walko lasteaed kunagi ja nüüdisajal: "Mina alustasin oma tööd õmblusvabriku lasteaias Walko." "Kontroll oli kõva meil, tähendab joone järgi käimist ei ole enam. Nüüd on lihtsam, õpetaja tegeleb lapsega siis, kui laps on selleks valmis."

Walgus soovib Walko lasteaiale rõõmurohket sünnipäeva ja palju eesseisvaid sünnipäevi!

walko lasteaialaste sünnipäevatervitus.jpg

Walko lasteaia rohkem teada saamiseks külasta lasteaia kodulehte.

Sündmusvideo jäädvustamiseks võta meiega ühendust aadressil info@walgus.ee või kasuta kodulehel olevat kontaktivormi. Vaata lisaks: Valga lasteaed Walko pildikollaažid: kujundus ja trükk, Walguse videoteenused.

Juubelivideo Walko lasteaed 50: